Soitonopetus

Willowcape tarjoaa oppilaslähtöistä, innostavaa ja ammattitaitoista soitonopetusta. Tunnit pidetään Muuramen Tervamäessä sijaitsevalla studiollamme. Lisäksi kitara- ja bassotunteja voidaan pitää Tikkakoskella tai kotikäynteinä Muuramen ja Jyväskylän alueella. Soitinvalikoimaamme kuuluvat tällä hetkellä basso, kitara, rummut ja kosketinsoittimet/piano.

Hinnasto

Opettajina meillä toimivat:

Tapani Vaahervaara
Tapani on toiminut soitonopettajana jo pitkään ja valmistunut musiikkipedagogiksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta. Hänen opetusalueensa on kitara ja basso, joista molemmista hänellä on syvällistä kokemusta sekä keikoilta, studiosta että opettajana. Tapani opettaa Muuramen studiollamme sekä Tikkakoskella ja tarvittaessa kotikäynteinä Jyväskylän ja Muuramen alueella. Lisäksi Tapani antaa pianon ja rumpujen alkeisopetusta Tikkakoskella.

Kimmo Korhonen
Kimmo on kasvatustieteen maisteri, luokanopettaja sekä keikkailun, studiotyöskentelyn ja soitonopetustyön kokenut ammattilainen. Hänen opetusalueenaan ovat rummut ja kosketinsoittimet/piano. Kimmo opettaa studiollamme Muuramen Tervamäessä.