Studio

Studio Willowcape sijaitsee Muuramessa, 15 km päässä Jyväskylän keskustasta. Studio on 2013 valmistunut moderni ja kompakti one-room-solution (n. 30 neliötä), jossa miksaaminen ja äänittäminen tapahtuvat samassa huolellisesti akustoidussa tilassa. Studion yhteydessä on pieni keittiö ja wc-tilat.

Studio Willowcapen kalusto ilmentää samaa periaatetta kuin Willowcapen tarjoamat palvelut: erinomaista laatua kohtuullisin kustannuksin. Äänitykset Pro Toolsiin tapahtuvat digitaalisesti mm. RME:n ja Audientin laadukkaiden etuasteiden ja RME:n huippuluokan muuntimien kautta. Äänitettäessä käytettävissä on kerrallaan 18 kanavaa. Laajasta mikrofonivalikoimastamme löytyy tasokas ratkaisu mihin tahansa tilanteeseen. Jälkiprosessointi hoituu kattavaa plugarivalikoimaamme käyttäen ja kriittisen tarkan kuuntelun takaa Genelecin DSP-ominaisuuksin varustettu 2.1-kaiutinjärjestelmä. Lisäksi ehtaa analogimaustetta voidaan tarvittaessa annostella mukaan mm. 8-raitaisen kelanauhurimme kautta.

Tarkan listauksen laitteistostamme ja tarjouksen (äänitys-/miksaus-/masterointi-) projektisi hinnasta voit pyytää osoitteesta: kimmo.korhonen(ät)willowcape.com.

Studio Willowcapen lisäksi toteutamme äänitysprojekteja myös muissa tiloissa (liikkuvalla äänityskalustollamme) ja yhteistyökumppaneidemme studioissa.